O podjetju

O podjetju

Weidmueller & IZ d.o.o.

Poslovna cona Zeje pri Komendi

Pod hrasti 7

1218 Komenda, Slovenija


ID za DDV: SI40729591
Matična številka: 6277748000
TRR: SI56 2900 0005 0760 636 - UNICREDIT BANKA SLOVENIJE d.d.

Upravni odbor: Goran Vučinič, Elke Eckstein, Michael Androutsos, Thomas Peter.
Generalni direktor - prokurist: Matjaž Milharčič

Weidmueller & IZ d.o.o. je registirana pri Okrožnem sodišču v Ljubljani.
Osnovni kapital: 100.000 EUR.

Weidmueller & IZ d.o.o. - V prihodnost naravnane povezave za varne prenapetostne rešitve !


Podjetje je rezultat začetka dolgoročnega sodelovanja med nemškim podjetjem Weidmueller Interface GmbH in slovenskim podjetjem Iskra Zaščite d.o.o. . Podjetje je bilo ustanovljeno v letu 2014 in je začelo s proizvodnjo prenapetosne zaščite v maju leta 2014. Weidmueller, kot multinacionalka z vpostavljeno globalno prodajno mrežo, je prevzelo trženje izdelkov prenapetostne zaščite, medtem ko je Iskra Zaščite odgovorna za razvoj novih generacij produktov.

Weidmueller Interface GmbH - Vaš partner v industrijski povezljivosti !


Podjetje je eno od večjih svetovnih proizvajalcev raznovrstnih izdelkov, rešitev in storitev na področju industrijske povezljivosti v industrijskih panogah energetike, telekomunikacij in informatike. Podjetje je stalno podvrženo nenehnemu razvoju in inovativnosti in skupaj s kupci ustvarjajo standarde industrijske povezljivosti. Weidmueller ima v lasti proizvodnja podjetja, prodajne organizacije in predstavništva v več kot 80-ih državah sveta. V letu 2013 so beležili 640 mio EUR prodaje z nekaj več kot 4.600 zaposlenimi.
www.weidmueller.de

Iskra Zaščite d.o.o. - Bodite na varni strani !


Eden od večjih evropskih in svetovnih proizvajalcev prenapetostne zaščite. Podjetje je usmerjeno v zagotavljanje rešitev kupcem s pomočjo močnega razvojnega oddelka. Cilj podjetja je postati pomemben nišni igralec na področjih energetike in telekomunikacij ter Smart Gridov. V letu 2013 so beležili 19 mio EUR prodaje z nekaj manj kot 150 zaposlenimi.
www.iskrazascite.si
Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.